Ingredientai:
Sviestas, kambario temperatūros, 160 gramųCukraus pudra, 150 gramų
Vanilė, ekstraktas, 1 šaukštelis
Kiaušiniai, 3 vienetai
Kvietiniai miltai, 230 gramų
Kepimo milteliai, 2 šaukšteliai
Kokosas, pienas, 5 šaukštai
Gaminimas:
Glaistui:500g baltojo šokolado;
240g grietinėlės;
140g nesūdyto sviesto, kambario
temperatūros;
kokoso drožlių papuošimui.
Paruošimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C.
Sviestą, cukrų ir vanilės ekstraktą išplakite iki šviesios, purios masės. Pridėkite kiaušinių, išplakite. I paruoštą masę įsijokite miltus, kepimo miltelius, įpilkite kokoso pieno. Į krepšelius krėskite tešlą, kepkite apie 35 minutes. Į puodą sudėkite šokoladą, sviestą, supilkite grietinėlę, kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol ištirps. Leiskite atvėsti. Kai masė šiek
Skanaus!
puikus receptas.. butinai pasigaminsiu savo smaliziu seimai
AtsakytiPanaikintiesu keksiuku fanatike:) bet sitas receptukas keliauja i mano uzrasu knygute
AtsakytiPanaikintidailiai atrodo :)
AtsakytiPanaikintiMmmm dievinu kokosą :)
AtsakytiPanaikintiskanumelis!
AtsakytiPanaikintikokie mazi, mieli ir tikrai skanus :)
AtsakytiPanaikinti