Ingredientai:
Sviestas, kambario temperatūros, 160 gramųCukraus pudra, 150 gramų
Vanilė, ekstraktas, 1 šaukštelis
Kiaušiniai, 3 vienetai
Kvietiniai miltai, 230 gramų
Kepimo milteliai, 2 šaukšteliai
Kokosas, pienas, 5 šaukštai
Gaminimas:
Glaistui:500g baltojo šokolado;
240g grietinėlės;
140g nesūdyto sviesto, kambario
temperatūros;
kokoso drožlių papuošimui.
Paruošimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ° C.
Sviestą, cukrų ir vanilės ekstraktą išplakite iki šviesios, purios masės. Pridėkite kiaušinių, išplakite. I paruoštą masę įsijokite miltus, kepimo miltelius, įpilkite kokoso pieno. Į krepšelius krėskite tešlą, kepkite apie 35 minutes. Į puodą sudėkite šokoladą, sviestą, supilkite grietinėlę, kaitinkite ant vidutinės ugnies, kol ištirps. Leiskite atvėsti. Kai masė šiek sukietės, išsukite ją rankiniu plaktuvu, kol taps puri. Glaistu aptepkite atvėsusius keksiukus, apibarstykite juos kokoso drožlėmis.
Skanaus!
puikus receptas.. butinai pasigaminsiu savo smaliziu seimai
AtsakytiPanaikintiesu keksiuku fanatike:) bet sitas receptukas keliauja i mano uzrasu knygute
AtsakytiPanaikintidailiai atrodo :)
AtsakytiPanaikintiMmmm dievinu kokosą :)
AtsakytiPanaikintiskanumelis!
AtsakytiPanaikintikokie mazi, mieli ir tikrai skanus :)
AtsakytiPanaikinti