Ingredientai:
350 g nevirtų ryžių; 300 g sutirštinto pieno (be cukraus); 100 g tepamo sūrelio; 400 ml konservuotos vištienos sriubos; 120 ml vandens; ½ arbat. š. česnakų miltelių; 400 g mėgstamų šaldytų daržovių; 100 g fermentinio sūrio; 400 g keptos vištienos; 1 pomidoras; po žiupsnelį druskos ir juodųjų pipirų.
Gaminimas:
Į ugniai atsparų indą, supilkite sutirštintą pieną, sukrėskite sūrelį ir šakute pamaišykite, kad masė pasidarytų vientisesnė.
Supilkite tirštą sriubą, įpilkite vandens, suberkite česnakų miltelius, pasūdykite, pagardinkite prieskoniais.
Suberkite nuplautus ir nuvarvintus ryžius, sudėkite nedideliais gabaliukais supjaustytą mėsą, labai gerai išmaišykite. Galiausiai suberkite daržoves ir atsargiai pamaišykite.
Paruoštą apkepą uždenkite (dangčiu ar folijos lakštu) ir 180°C karštumo orkaitėje kepkite 35 min. Paskui dangtį nuimkite, uždėkite pomidoro riekeles, suberkite tarkuotą sūrį ir kepkite dar 10–15 min., kol sūris išsilydys. Išjungus orkaitę kepinį joje palaikykite dar 5 min.
pabandziau si recepta velyviems pusryciams..vyras liko suzavetas :) butinai isbandykit
AtsakytiPanaikintijei jau tavo vyras liko patenkintas tai ir saviski bandysiu nustebint:)
AtsakytiPanaikintiskaniai atrodo:))
AtsakytiPanaikintipateikti taip graziai nesigavo, bet skonis tai stulbinantis :)
AtsakytiPanaikintiPuikus receptas :)
AtsakytiPanaikintitaip nerealiai atrodo :))
AtsakytiPanaikintirezultatas tai tikrai nustebino, labai nemazai reikejo pavargti, bet skoniai tai super! butinai isbandykite :)
AtsakytiPanaikinti