Ingredientai
Aliejus:1 šaukštas
Bulvės:2-3 vnt.
Druska:pagal skonį
Karis:2 šaukšteliai
Kokosų pienas:400 ml.
lęšiai:4 šaukštai
Pipirai:pagal skonį
šaldyti žirneliai:175 g.
Vištienos krūtinėlės:2 vnt.
Vištienos sultinys:300 ml.
Gaminimas
Gilesnėje keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite kario prieskonius ir 1 min. pakepinkite. Sudėkite gabaliukais supjaustytą vištieną, bulves, raudonuosius lęšius ir išmaišykite. Tada supilkite vištienos sultinį ir kokosų pieną. Užvirkite ir 15-20 min. virkite ant silpnos ugnies.
Suberkite šaldytus žirnelius ir dar 5-8 min. pavirkite.
Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kitų prieskonių.
kiek gaminau kari gaunas super skonis:) ir atrodo ziauriai skaniai :)
AtsakytiPanaikintiskanu!!!
AtsakytiPanaikintikai visi skoniai susimaiso gaunasi vertas demesio patiekalas, butinai pabandykite kas dar nebandete!
AtsakytiPanaikinti