Vištienos filė ir ananasą supjaustyti kubeliais, sojų padažą sumaišyti su kečupu. Į padažų mišinį sudėti vištienos ir ananasų gabaliukus. Dėti į šaldytuvą 30 - 40 minučių. Suverti ant iešmelių ir kepti grilyje arba 180 laipsnių orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 35 - 40 minučių.
Lengvai ir greitai paruošiamas patiekalas, siūlau visiems pasigaminti :)
AtsakytiPanaikintiPritariu Gintarei :) vaikai buvo sužavėti šio patiekalo :)
AtsakytiPanaikintinepaprastas skonis... nenusivyliau
AtsakytiPanaikintiskanuu :) kadangi per salta keptis saslykus gamtoje tai cia puiki alternatyva
AtsakytiPanaikintitokio patiekalo neatsisakyciau:)
AtsakytiPanaikintipuiki ideja vistienos iesmeliai ir mesa gaunasi gerokai sultingesne, labai labai skanu!
AtsakytiPanaikinti