mano lankytojai

2013 m. vasario 28 d., ketvirtadienis

Rafaelo

Ingredientai:

200 g kokoso drožlių
200 g Marcarpone sūrio arba riebios grietinėlės
200 g sviesto
1 indelio kondensuoto pieno
3 valg. šaukštų medaus
100 g migdolų



Paruošimas:

Į indą sudedamas sviestas ir kondensuotas pienas. Indas įstatomas į karšto vandens vonelę ir intensyviai maišant ištirpinamas sviestas. Supilamos kokoso drožlės (dalį pasiliekame apvoliojimui), gerai išmaišoma ir masė 1 val. padedama į šaldytuvą. Marcarpone sūris arba grietinėlė išplakami su medumi, sumaišoma su atšalusia kokoso drožlių mase ir viskas vėl gerai išplakama. Migdolai keletą minučių pakepinami sausoje keptuvėje arba orkaitėje. Formuojami nedideli Rafaello saldainiai. Į saldainių vidų įspaudžiamas migdolas. Rafaello saldainiai apvoliojami sausose kokoso drožlėse. Naminiai Rafaello saldainiai dedami į šaldytuvą 3-4 val. 
Skanaus.

5 komentarai:

  1. taip skaniai atrodo :) jauciu silpnybe saldumynams

    AtsakytiPanaikinti
  2. Butinai reikes pabandyti

    AtsakytiPanaikinti
  3. baisu valgyt paskaičiavus kalorijas, bet keletos neatsisakyčiau :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. nuodemingas skanestas! :)

    AtsakytiPanaikinti