Ingredientai:
200 g kokoso drožlių
200 g Marcarpone sūrio arba riebios grietinėlės
200 g sviesto
1 indelio kondensuoto pieno
3 valg. šaukštų medaus
100 g migdolų
Paruošimas:
Į indą sudedamas sviestas ir kondensuotas pienas. Indas įstatomas į karšto vandens vonelę ir intensyviai maišant ištirpinamas sviestas. Supilamos kokoso drožlės (dalį pasiliekame apvoliojimui), gerai išmaišoma ir masė 1 val. padedama į šaldytuvą. Marcarpone sūris arba grietinėlė išplakami su medumi, sumaišoma su atšalusia kokoso drožlių mase ir viskas vėl gerai išplakama. Migdolai keletą minučių pakepinami sausoje keptuvėje arba orkaitėje. Formuojami nedideli Rafaello saldainiai. Į saldainių vidų įspaudžiamas migdolas. Rafaello saldainiai apvoliojami sausose kokoso drožlėse. Naminiai Rafaello saldainiai dedami į šaldytuvą 3-4 val.
Skanaus.
taip skaniai atrodo :) jauciu silpnybe saldumynams
AtsakytiPanaikintiuzsinorejau <3
AtsakytiPanaikintiButinai reikes pabandyti
AtsakytiPanaikintibaisu valgyt paskaičiavus kalorijas, bet keletos neatsisakyčiau :)
AtsakytiPanaikintinuodemingas skanestas! :)
AtsakytiPanaikinti