mano lankytojai

2013 m. vasario 26 d., antradienis

Saldžiarūgštė vištiena




Ingredientai:
Vištienos filė, 500 gramų

Actas, obuolių, 8 šaukštai
Sojos padažas, 10 šaukštų
Cukrus, 4 šaukšteliai
Pomidorų pasta, 2 šaukštai

Vanduo, 0.5 stiklinės

Paprika, žalia, 1 vienetas

Ananasai, konservuoti, 200 gramų
Pomidorai, 2 vienetai

Gaminimas:
Vištieną supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į indą, supilti 4 šaukštus sojos padažo, įberti truputį pipirų ir išmaišyti.
Gilioje keptuvėje sumaišyti actą, 6 šaukštus sojos padažo, pomidorų pastą ir truputį viską pašildyti.
Tada sudėti po truputį cukrų, įpilti truputį vandens, po to paprikos juosteles, supjaustytus ananasus ir pomidorus.
Paragauti ar nerūgštu ir, jei rūgštu, įdėti dar cukraus.
Padažą troškinti ant silpnos ugnies apie 10 min.
Daržovės turi likti traškios, o padažas turi būti tirštokas.
Vištienos gabaliukus apkepinti atskirai, sudėti į padažą ir dar paroškinti apie 5-10 min.
Skanaus.

4 komentarai:

  1. Mėgstamėausias mano patiekalas! Puikus receptas, labai skaniai gavosi, kas ragavo, visi išgyrė. Tikrai rekomenduoju visiems :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai skaniai gavosi :)tik nenaudojau sojų padažo, nes nelabai mėgstu...

    AtsakytiPanaikinti
  3. paprastas bet neprastas receptukas

    AtsakytiPanaikinti
  4. kadangi valgau is mesos tik vistiena tai sitas patiekalas ir man lb tinkamas

    AtsakytiPanaikinti