Ingredientai:
Cukrus, 4 šaukšteliai
Pomidorai, 2 vienetai
Gaminimas:
Vištieną supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į indą, supilti 4 šaukštus sojos padažo, įberti truputį pipirų ir išmaišyti.
Gilioje keptuvėje sumaišyti actą, 6 šaukštus sojos padažo, pomidorų pastą ir truputį viską pašildyti.
Tada sudėti po truputį cukrų, įpilti truputį vandens, po to paprikos juosteles, supjaustytus ananasus ir pomidorus.
Paragauti ar nerūgštu ir, jei rūgštu, įdėti dar cukraus.
Padažą troškinti ant silpnos ugnies apie 10 min.
Daržovės turi likti traškios, o padažas turi būti tirštokas.
Vištienos gabaliukus apkepinti atskirai, sudėti į padažą ir dar paroškinti apie 5-10 min.
Skanaus.
Gilioje keptuvėje sumaišyti actą, 6 šaukštus sojos padažo, pomidorų pastą ir truputį viską pašildyti.
Tada sudėti po truputį cukrų, įpilti truputį vandens, po to paprikos juosteles, supjaustytus ananasus ir pomidorus.
Paragauti ar nerūgštu ir, jei rūgštu, įdėti dar cukraus.
Padažą troškinti ant silpnos ugnies apie 10 min.
Daržovės turi likti traškios, o padažas turi būti tirštokas.
Vištienos gabaliukus apkepinti atskirai, sudėti į padažą ir dar paroškinti apie 5-10 min.
Skanaus.
Mėgstamėausias mano patiekalas! Puikus receptas, labai skaniai gavosi, kas ragavo, visi išgyrė. Tikrai rekomenduoju visiems :)
AtsakytiPanaikintiLabai skaniai gavosi :)tik nenaudojau sojų padažo, nes nelabai mėgstu...
AtsakytiPanaikintipaprastas bet neprastas receptukas
AtsakytiPanaikintikadangi valgau is mesos tik vistiena tai sitas patiekalas ir man lb tinkamas
AtsakytiPanaikinti