mano lankytojai

2013 m. kovo 1 d., penktadienis

Spageti marinara (4 porcijos)


Ingredientai:
Spagečiai 400 g
Jūros gėrybių mišinys (šaldytas) 500 g
Svogūnai 1 vnt
Česnakai 2-3 sk
Konservuoti pomidorai 450 g
Baltas vynas 1/2 st
Druska, juodieji pipirai
Alyvuogių aliejus
Petražolės

Gaminimas:
Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame smulkintus svogūnus ir česnakus. Kai apkeps, pilame smulkintus pomidorus, baltą vyną ir ant nedidelės ugnies patroškiname 10 min. Įmaišome jūros gėrybių mišinį, druskos, pipirų ir dar paverdame apie 6-8 minutes.
Spagečius išverdame pagal nurodymus. Išvirtus makaronus sukrečiame į padažą, permaišome ir patiekiame su kapotomis petražolėmis. Skanaus!

4 komentarai:

  1. dievinu juros gerybes..bet dar nkada ju nenaudojau su makaronais:) bet manau surizikuosiu

    AtsakytiPanaikinti
  2. oo kazkas kitokio :) dar neragavau tokiu spageciu

    AtsakytiPanaikinti
  3. oo kazkas kitokio :) dar neragavau tokiu spageciu

    AtsakytiPanaikinti
  4. isskirtinis patiekalas

    AtsakytiPanaikinti