Ingredientai:
Spagečiai 400 g
Jūros gėrybių mišinys (šaldytas) 500 g
Svogūnai 1 vnt
Česnakai 2-3 sk
Konservuoti pomidorai 450 g
Baltas vynas 1/2 st
Druska, juodieji pipirai
Alyvuogių aliejus
Petražolės
Gaminimas:
Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame smulkintus svogūnus ir česnakus. Kai apkeps, pilame smulkintus pomidorus, baltą vyną ir ant nedidelės ugnies patroškiname 10 min. Įmaišome jūros gėrybių mišinį, druskos, pipirų ir dar paverdame apie 6-8 minutes.
Spagečius išverdame pagal nurodymus. Išvirtus makaronus sukrečiame į padažą, permaišome ir patiekiame su kapotomis petražolėmis. Skanaus!
Ingredientai:
Spagečiai 400 g
Jūros gėrybių mišinys (šaldytas) 500 g
Svogūnai 1 vnt
Česnakai 2-3 sk
Konservuoti pomidorai 450 g
Baltas vynas 1/2 st
Druska, juodieji pipirai
Alyvuogių aliejus
Petražolės
Gaminimas:
Gilioje keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame smulkintus svogūnus ir česnakus. Kai apkeps, pilame smulkintus pomidorus, baltą vyną ir ant nedidelės ugnies patroškiname 10 min. Įmaišome jūros gėrybių mišinį, druskos, pipirų ir dar paverdame apie 6-8 minutes.
Spagečius išverdame pagal nurodymus. Išvirtus makaronus sukrečiame į padažą, permaišome ir patiekiame su kapotomis petražolėmis. Skanaus!
dievinu juros gerybes..bet dar nkada ju nenaudojau su makaronais:) bet manau surizikuosiu
AtsakytiPanaikintioo kazkas kitokio :) dar neragavau tokiu spageciu
AtsakytiPanaikintioo kazkas kitokio :) dar neragavau tokiu spageciu
AtsakytiPanaikintiisskirtinis patiekalas
AtsakytiPanaikinti